Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ SMART FORTWO

SMART FORTWO NIGHT ORANGE

Το Smart σε νέα έκδοση nightorange με αποχρώσεις  μαύρου και πορτοκαλί…

Η δεύτερη γενιά του smart fortwo δέχεται ανανέωση τόσο στον αισθητικό, όσοκαι στον τεχνολογικό του τομέα, με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμα πιο ελκυστικόστο κοινό αλλά και πιο φιλικό προς το περιβάλλον.Περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια smart fortwo έχουν παραδοθεί σε πελάτες από το 1998 που λανσαρίστηκε η πρώτη γενιά του δημοφιλούς μοντέλου. Περίπου 8 χρόνια αργότερα, η γερμανική εταιρεία παρουσίασε τη δεύτερη και πιο ολοκληρωμένη γενιά σε όλους τους τομείς. Τη χρονιά που μας πέρασε, η smart παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου αυτού στην έκθεση του Παρισιού.Μια ολόφρεσκη έκδοση του Smartανακοίνωσαν οι Γερμανοί. Έκδοση με κύριο χαρακτηριστικό τους χρωματικούς συνδυασμούς και το όνομα της.

 
Από πλευράς κινητήρων δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις, καθώς το Smart ForTwo nightorangeθα διατίθεται με τα ήδη γνωστά μηχανικά σύνολα, δηλαδή τα μοτέρ βενζίνης με απόδοση 71 ίππων στην απλή εκδοχή του και 84 ίππων για το υπερ-τροφοδοτούμενο σύνολο, ενώ θα υπάρχει και ο κινητήρας 3 κυλίνδρων diesel με απόδοση 54 ίππων.

Η νέα έκδοση λοιπόν του δημοφιλούς μικρού αυτοκινήτου πόλης ακούει στο όνομα nightorange και τα βασικά χρώματα του φυσικά είναι το μαύρο και το πορτοκαλί. Άλλα βασικά χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης του Smart είναι τα σκουρόχρωμα εμπρός φωτιστικά σώματα, καθώς και οι μαύρες -εννοείται- ζάντες σε διάσταση 15 ιντσών.
Ουσιαστικά η έκδοση night-orange του Smart θα μπορούσε απλά να θεωρηθεί ως ένας επιπλέον χρωματικός συνδυασμός για τις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις Passion Coupe και Passion Cabrio του Smart ForTwo.

 Στο εσωτερικό της νέας έκδοσης δεν περιμέναμε σημαντικές εκπλήξεις και αλλαγές, πέρα φυσικά από τους νέους χρωματικούς συνδυασμούς, που έχουν ως βασικές τους πηγές το μαύρο αλλά και το πορτοκαλί χρώμα, ενώ στην νέα χρωματική αισθητική έρχεται να προστεθεί και το δερμάτινο τιμόνι, ολοκληρώνοντας την ούτως η άλλως χαρούμενη εικόνα του Smart ForTwo, η οποία τώρα αποκτά κάπως περισσότερο νυχτερινό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΙΡΟΣ