Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Πίνοντας ποτό με τους… θεούς!!!

δείτε τις απίστευτες εικόνες...


Σίγουρα οι εικόνες είναι μαγικές από τα bar που βρίσκονται στην κορυφή πολυώροφων κτιρίων. Υπάρχουν όμως και κάποιες περιπτώσεις rooftop bar που η θέα, η χλιδή, η louge ατμόσφαιρα απογειώνουν κυριολεκτικά το σκηνικό. Δείτε την λίστα με τα 10 καλύτερα rooftop bar σε ολόκληρο τον κόσμο. Μην αναθαρρήσετε καθώς σε κάποια, δεν θα μπείτε τόσο εύκολα αφού θα χρειαστείτε VIP pass, για να περάσετε την είσοδό τους. Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει…
Στο νούμερο 10 βρίσκεται το «Aer» στο Four Seasons Mumbai.
Πρόκειται το ψηλότερο bar-lounge της Μουμπάϊ, στον 34ο όροφο του ξενοδοχείου, και είναι το λιγότερο συναρπαστικό!
Στο νούμερο 9  βρίσκεται το «Above 6» στο The Thompson Hotel, New York. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα rooftop bar των ξενοδοχείων Thompson, που για να μπεις χρειάζεται να μένεις στο ξενοδοχείο ή να είσαι από τους λίγους εκλεκτούς που διαθέτουν κάρτα μέλους, το «Above 6» είναι ανοιχτό στους κοινούς θνητούς. Και προσέξτε θέα… έχετε το Manhattan στο πιάτο!


Στo νούμερο 8  βρίσκεται το «Ozone» στο TheRitz-CarltonHong Kong. Πρόκειται για το σημείο συνάντησης του διεθνούς τζετ-σετ. Το «Ozone» είναι το ψηλότερο μπαρ του κόσμου, μιας και κάθεται πάνω στο ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου. Στον 118ο όροφο!!!!



Στην θέση νούμερο  7  θα συναντήσουμε το  «Sky Bar» στο Hotel Lebua, BangkokΦτιαγμένο στον 63ο όροφο του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, είναι περίφημο για το κοκτέιλ του Hangovertini. Μάλιστα το «Hangover II» γυρίστηκε εκεί!
Τη θέση νούμερο 6  κατέχει το «Mikla» στο ξενοδοχείο Marmara Pera, στην Κωνσταντινούπολη. Με θέα τον Βόσπορο , είναι το πλέον exclusive rooftop μπαρ της πόλης. Εκεί συγκεντρώνονται από πιλότοι της F1 μέχρι και... την Paris Hilton!
Στο νούμερο βρίσκεται  το«Sky Yard» στο DrakeHotelToronto. Αν και το Thompson Toronto διαθέτει το πλέον τρέντι  rooftop μπαράκι της πόλης, το «Sky Yard» είναι εκείνο που κλέβει τις εντυπώσεις! Η διακόσμηση, η μουσική, τα ποτά και τα αντικείμενα τέχνης του «Sky Yard» αλλάζουν κάθε λίγους μήνες για να είναι πάντα σαν να το επισκέπτεσαι  πρώτη φορά!

Στη θέση νούμερο θα συναντήσουμε το «Luna Rooftop Tapas Bar», Rosewood San Miguel de Allende, Mexico. Η πόλη του San Miguel, αποτελεί προστατευόμενο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco και ο καλύτερος τρόπος να την απολαύσεις είναι από την κορυφή του αστικού αυτού resort.


Φθάσαμε αισίως στο νούμερο 3 όπου βρίσκεται το  «Sky Blue» στο Sky LodgePark City, Utah. Τι θα ´λεγες για λίγο μπιλιαρδάκι στη σουίτα σου; Το ξενοδοχείο Sky Lodge προσφέρει πολλές τέτοιες πολυτέλειες, το κερασάκι ωστόσο στην τούρτα είναι το μπαράκι «Sky Blue»! Το θερμαινόμενο πάτωμά του εγγυάται ότι δεν θα ξεπαγιάσεις μέχρι να φτάσεις στο τζάκι...

Τη θέση νούμερο 2 κατέχει το «Three Sixty» στο Hilton St. Louis, Missouri. Το μπαρ στον 25ο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου είναι τόσο καλοσχεδιασμένο και φιλικό που δεν είναι να απορείς για τις ουρές που συνωστίζονται για μια θεσούλα... ευτυχίας!


Και την κορυφή έχει κατακτήσει …το «Vue Bar» στο Shanghai Hyatt που βρίσκεται πανηγυρικά στο νούμερο 1. Αυτό το δίπατο lounge bar τα έχει όλα: από εξωφρενική θέα, αναπαυτικούς καναπέδες μέχρι και μαρμάρινο τζακούζι! Είναι βρε παιδάκι μου σαν να πίνεις ποτάκι με τους... θεούς.

 πηγή:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΙΡΟΣ